Laptop Accu Asus A41 X550A Professioneel

Terwijl haar assortiment van laptops over verschillende prijspunten inderdaad indrukwekkend is, Asus laptop namen en de serie kan krijgen een beetje verwarrend. Bijvoorbeeld de Accu Asus a41-x550a (Rs.48,999) dat we hier bekijkt heeft acht verschillende varianten, elk met verschillende configuraties en kleurcombinaties. Dit is de meest krachtige laptop in de A-serie.

De A555LF ziet er beter uit dan een heleboel andere grote scherm laptops geprijsd hieronder Rs.50,000. Er zijn enkele mooie design elementen, met inbegrip van het deksel heeft een donker bruin glanzende afwerking. En er is een fijn uitziende patroon ook maskers die de vlekken goed. De plastic kijkt goed, maar je kunt hele hijs zootje van flex voelen als je het met zelfs de geringste druk druk. Het toetsenbord is ingesteld op een mat aluminium basis, die zeer duurzaam voelt.

De A555LF biedt alle relevante connectiviteitsopties zoals groef van de geheugenkaart, een USB 2.0-poort, twee USB 3.0 poorten, 1HDMI poort, ik VGA, een LAN-poort. Het bevat ook een optische-schijfeenheid.

De Accu Asus A41-X550E biedt een full-size toetsenbord met een cijferpaneel. De toetsen zijn groot genoeg en goed verdeelde voor comfortabele en nauwkeurige typen. Helaas zijn ze niet verlicht. Er is genoeg ruimte voor de rest van de hand onder het toetsenbord, zodat de gebruiker comfortabel voor lange uren typen kan. Het trackpad is soepel en responsief, maar ontbeert markers voor links of rechts klik op knoppen waardoor het een beetje verwarrend op het eerste.

De laptop heeft een 15,6-inch breedbeeld (16:9) LED-display met een resolutie van 1.366 x 768. We zijn niet helemaal zeker als deze resolutie aanvaardbaar op deze prijs, is omdat de HP Pavilion 15-ab029TX (Rs.51,990) een volledige HD-1, 920 x 1 biedt, 080p die aanzienlijk zullen beter bij het bekijken van de media, het lezen van tekst en ook voor toekomstige proofing. Van de Accu Asus a32-n56 scherm reproduceert de natuurlijke kleuren, maar films en games niet kijken zeer scherp. Hoewel het scherm omgaat met reflecties Nou, die haar levensvatbaarheid voor buiten gebruikers te verhogen, zijn kijkhoeken niet erg goed vanwege het verschijnsel bekend als kleurverandering.

DeAccu Asus a32-k72 is een powerhouse van de mid-range draait op Intel's 4e generatie Core i5 processor met 8GB aan RAM en NVIDIA GeForce 930M (2GB) grafische kaart. De krachtige specs laat het vrij effectief omgaan met een verscheidenheid van taken. Het wedstrijden zelfs zoals PES 2015 zonder enige stotter.

Accu Asus A42-G750

Kopenaccu : http://www.kopenaccu.com/

Rating:
  • Currently 0/5 stars.

Views: 10

Comment

You need to be a member of SERIOUS SOUNDZZ ENT. to add comments!

Join SERIOUS SOUNDZZ ENT.

Latest Activity

rrrr posted a status
7 seconds ago
adrianjoseph posted a status
10 seconds ago
Movie Online posted a status
15 seconds ago
bontotaquarpants commented on jessica warrene's blog post https://supplementplatforme.wordpress.com/2017/05/09/visalia-skincare-cream/
44 seconds ago
de kock posted blog posts
46 seconds ago
sarah thrift posted a status
"rabbitfur.rebooking.us"
49 seconds ago
Movie Online posted a status
52 seconds ago
bontotaquarpants posted a status
1 minute ago
sarah thrift posted a status
"foxfur.rebooking.us"
1 minute ago
rrrr posted a status
1 minute ago
rrrr posted a status
1 minute ago
sumon posted a status
1 minute ago
rrrr posted a status
1 minute ago
rrrr posted a status
1 minute ago
sarah thrift posted a status
"womanfashion.rebooking.us"
1 minute ago
rrrr posted a status
1 minute ago

Members

© 2017   Created by Dj Dr.Keith.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service